Bioplastik

Birdəfəlik qablar, Bitkilərdən hazırlanmış qablar, Parçalana bilən

Biyobozunur kaplar nedir ?

Click on the image to maximize

Neredeyse iki yıl önce plastik malzemelerden aşırı çevresel kirlenme gelmesi ile davanın geri dönüşümsüz doğası karmaşık oldu. Belki de bizim şehirler plastik kap veya plastik torba var noktada aşağıda bulabilirsiniz.
Hatta duvar yükseklikleri ve bizim sınır Mircave İran ve Pakistan sınırında sınır çit yaptığı ziyareti sırasında benim rüzgarda plastik parçaları binlerce içine Symkhardarha kontrol eder. Yıllarca kalır ve yok olmaz Plastik atıklar. Biz dinlenmek ve dağ ve çanta, plastik atık kapları görünümünde eğlenmek için gitmek ve güzel manzara bozan bile. Ihtiyatlılık olmadan tüketicinin temel dezavantajı, çevre, kaynaklar ve insan sağlığına ciddi zararlar.

        Polimer üretim tesisi konteyner ve tek çanta avantajları, yetenek doğanın kayıpları tanımıyor 6 ay analiz etmek. Nişasta, mısır, balmumu, bal, bitkisel yağ, selüloz elyaf ve sağlığını korumak ve çevre kirliliğinin bilir azaltılması amacıyla yapılan doğal katkı Bu bitki malzemesinin temel avantaj sağlar. kas yorgunluğu gibi, sinir sistemini uyaran ve kansere neden olabilir, ve uzun vadede, böylece bu tür gözlenmiştir tek kullanımlık plastik kapların kullanılmasını devam olanlarda akciğer, karaciğer ve prostat kanseri sarılık ve kanser gibi hastalıklar. Bitki konteynerlerin değiştirilmesi bu risk faktörü konteyner, doğal ve kimyasal etkileri oluşturan malzeme değildir azaltmak için. Plastik bitki atılabilir kaplar yerine ilgili tüm kuruluşlara Sağlık Bakanlığı yönetmeliğine göre dikkat.
Tek konteyner bitki mucidi ekler: Bu konteyner tahrip yüzde 90 kadar 6 ay içinde Avrupa standardına göre formüle edilmelidir. sektördeki üretim ve yatırım, kültür ortamında işbirliği Sağlık Bakanlığı durulmuş olan bu kapları kullanmak için. arz ve yüksek fiyatlar, ama bu sebze yemekleri olmaz.
  Çevre ile işbirliği içinde Shahid Beheşti Üniversitesi'nde bitki kapları Bozulması toprak sıcaklığı, toprak nemi ve depolama derinliği etkilenen toprak özellikle yararlı mikroorganizmaların dışarı, 4 puan incelenmiştir. Bu faktörler, kabın degradasyon oranı oldukça etkilidir ve hatta en iyi koşullarda analiz süresini kısaltabilir artmasına neden olmaktadır.
  ABD, İngiltere ve Almanya, İran 84 yıl bitki konteyner üreticisi ülkeler olmuştur, Japonya'da konteyner üretimi başladı söyledi.
  Ve dikim ve fidan saksı kaldırmak gerekir nakli sırasında bu kaplar tencere ve nakli fideleri kaplanabilir ve Sbzykaryha tarımsal üretim, bahçecilik ve ormancılıkta kullanılan olabilir.
  Tek tıbbi kaplar olabilir, bu polimerlerin üretiminde tıp sektöründe, akıllı kaplamalar kullanılır.
Tüm teklifler ve satış merkezleri bitki polimerlerin ambalaj için kullanılabilir.

Çevre ve yemekleri değiştirmek için ihtiyacı

Geçen yıl bir trilyon plastik torbalar ve tek kullanımlık plastik kaplar, 120 milyon ton dünyada üretilen ve bunların% 35, sırasıyla, bir kazanılmıştır. Ancak, bu kapların kalıntıları doğayı çekmek için gereken 300 ila 500 yıldır. 85 yıl, tek kullanımlık plastik kaplar 570 bin ton İran'da çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Ancak, hükümetin güçlü destek önemli bir rol oynayabilir. Bu konuda ve bitkilerin yaratıklar tehdit yaşayan doğada plastik atıkların birikimi ve su kaynakları ve karasal denizler, nehirler üzerinde çevre, dikkat

İran teknoloji Patentli

İş makinaları, üretim ekipmanları ülkede endemiktir. Şu anda ülkede 14 üretim tesisi çalışıyor. ve bitkisel üreticileri çanak çömlek katılmak için satırı değiştirin. plastik kapların tek kaplara bitkisel alternatif istedi, ama ne yazık ki yeterli değil takip bu direktife.

Çatal kimyasal kökenli

Biz orada tek kabın tüketim kesin istatistikler var, ama öyle görünüyor ki gerçekçi olarak 1385 yılında bir tek plastik içinde 570 tonun üzerinde üretim istatistikleri birçok üretici konteyner hacminin çünkü üretim kapasitesi ve petrokimya sanayi ve rakam teyit edemez. Bizim tek polistiren kapların çoğu, bu kaplar üç türlüdür:

1. şeffaf ve kırılgan,

2. Yazılım

3. yarı-şeffaf ve köpük geliyor

Buna ek olarak, magnezyum gibi başka malzemeler de madde kanserojendir serbest ısı tek gıda kapları neden olabilir.

Tek kullanımlık kapların imalatında, Layzr kullanılan plastik malzemelerin kırılganlığını önler. Eğer çorba, sıcak su veya sıcak yemek kabına dökülür isterseniz Yani, bu solütler kansere yol açan farklı nedeniyle özel bileşime beden ve girin. plastik polistiren 65 ° C'nin üzerinde sıcaklıklar yasaktır.

Yağ beri, toksik monomerlerin serbest sürecini hızlandırır, bu kaplarda paketlenmiş yağlı gıdalar yasaktır. Üretim süreci, ilke ve standartlar alınması gerekiyorsa, insan sağlığı için bir sorun olmayacaktır.

Bu plastik kaplar içinde tutulur, ayrıca aromatik polimerlerin kanserleri çözündürülür neden olur.

tek atılır, ama aynı zamanda PVC kanser yanı sıra solunum, sindirim bozuklukları ve diğer bulaşıcı olmayan hastalıkların çeşitli neden olabilir unutulmamalıdır çünkü. hangi tür kolon ve tifo gibi, kontrollü, yüksek maliyetleri olması gerekir edilebilir.

Bu hastalıklar sıklıkla geç yemekleri tanı ve teşhis edilir değil kolayca tedavi edilebilir, bu tür vücut üzerinde kimyasalların, etkileri her türlü gibi olsa bile. Konteyner Uzmanlar reversibilitesinin 100 ve 300 yılları arasında yer alır, çünkü Ancak, insan sağlığı sadece tek kaplarda etkileri sona.

Ve, en önemlisi, bu malzemeler geri dönüştürülebilir olduğunu.

biliyorum.

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

Bioplastik

Iran (Islamic Republic of), Tabriz

Business type

Manufacturer, Wholesaler, Exporter

Services/Products

Birdəfəlik qablar, Bitkilərdən hazırlanmış qablar, Parçalana bilən, Sağlamlıq, Davamlı, gözəl

Business entity:

Public joint stock company

دسته‌بندی Products