Bioplastik

Birdəfəlik qablar, Bitkilərdən hazırlanmış qablar, Parçalana bilən

Tek kullanımlık plastik kaplar = Kanser

Click on the image to maximize
Tek kullanımlık plastik kaplar ve 40 derece, gıda dışında acı neden bir kimyasal madde denilen stiren üstünde sıvı veya gıda ile temasta bulunan plastik torba. Yemekler kanserojen artı fazla 77 türü vardır.

konteynerler analiz edilmiştir kez, kolayca yiyecek girebilirsiniz çünkü zehirli maddeler üreten hammaddelerden üretilmiş.

Subay kaydetti: standart sembollerle veya marka Otantik önerilen çanak çömlek fabrikaları ve depolar satın alınır. O, tek atılır gibi bulaşıcı hastalıkların ortaya çıkmasını engelleyebilir tek kaplar kullanılarak bahsedilen ama belirtilmelidir ki, vejetaryen olmayan ısıtma ile gıda, yağlı asit, serbest radikalleri ihtiva eden polimerler tek kaplar ürettikleri.

Sadeghi cam kırılganlığını önlemek için tek kullanımlık kapları yapımında, Layzr kullanılan plastik malzeme belirtildiği bahsedilen: Böylece kaynar su ya da çorba gibi sıcak yemek kabı içerisine döküldü, gövdenin çözeltisi ve

Resmi vardiya desen ve çanta, kapları ve plastik tek kullanımlık ürünler azaltılması söz konusu bunun yerine bitkisel bazlı yemeklere (mısır nişastası ve patates) kullanın ve melamin tabaklar ve geleneksel Çin kültürünün kullanımına dönmek Google, bu alanda azalma ve çevre sorunları, sağlık ortadan kaldırılması ve ekonomiye yol açan, dağıtmıştır.

Çevreye zararlı etkileri daha sonra toprakta parçalanır olmadan Sadeghi, konteynerler ortamda ayrıştırmak plastik kıyasla, daha kısa bir sürede (6 ay) biyolojik olarak parçalanabilen tek kapları ve bitki ekledi.
اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

Bioplastik

Iran (Islamic Republic of), Tabriz

Business type

Manufacturer, Wholesaler, Exporter

Services/Products

Birdəfəlik qablar, Bitkilərdən hazırlanmış qablar, Parçalana bilən, Sağlamlıq, Davamlı, gözəl

Business entity:

Public joint stock company

دسته‌بندی Products